Rabu, 21 Mac 2012

Tahniah diucapkan kepada mereka :)

 Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh.
Saat yang dinanti-nantikan telah tiba. Pada hari ini, pelajar-pelajar Tingkatan 5 telah mengetahui keputusan mereka. Tahniah kepada para pelajar yang berjaya. Yang kurang berjaya jangan berputus asa. Masih banyak lagi cabaran yang perlu ditempuhi. Semoga apa yang berlaku ini dapat menjadi pengajaran untuk hari esok kepada kita semua. Moga berjaya dunia dan akhirat.
Sekalung ucapan tahniah buat Nur Syaza binti Zainulddin dari Tingkatan 5 SN (gambar 1) kerana mendapat 'Perfect Score' dengan memperoleh 9A dalam semua matapelajaran. Semoga usaha anda untuk terus maradan bukan setakat ini sahaja. Ucapan tahniah ini ditujukan buat Maria Yaziera yang juga dari Tingkatan 5 SN (gambar 2) kerana mendapat 8A 1B. Semoga terus berusaha mencapai apa yang dihajatinya. Semoga berjaya ! Tahniah juga diucapkan kepada pelajar (gambar 3). Maaf sebab tak letak nama. Tak tahu namanya. Tahniah atas kejayaan kamu. Semoga berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat.

Tahniah sekali lagi diucapakan. Ada di antara pelajar kita mendapat 8A, 7A, 5A, 6A, 4A, 3A dan sebagainya. Tingkatkan sikap RAJIN, kurangkan sikap MALAS. Good luck ! 
 
Edited By Syaza Nazurah Khamsa. All Right Reserved To Me.